Nieuwe Geuren Viktor&Rolf  Flowerbomb Bloom

Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom

12/28/16 15:46:22

door: Sanja Pekic


Het huis van Viktor & Rolf lanceert begin 2017 Flowerbomb Bloom als een nieuwe, luchtige, frisse en blije interpretatie van de populaire geur Flowerbomb uit 2005. De nieuwe variant in Eau de Toilette concentratie behoudt de herkenbare noten van het origineel, maar nu opgefrist met nieuwe akkoorden van fruit, citrus en "vloeibare lucht".

flowerbomb campaign

Frisse en sappige topnoten van granaatappel en mandarijn zijn ingezet om "energie en optimisme" aan te brengen in de hele compositie. Het hart van de geur brengt ook hier het originele boeket van fresia, Damascus roos en jasmijn, waar het nieuwe "vloeibare lucht" akkoord, een debut in de parfumwereld,  aan wordt toegevoegd. Dit akkoord brengt de frisheid van berglucht over. De compositie is van de hand van parfumeur Domitille Bertier, die in een interview voor Debenhams uitlegde: "De mantra van deze geur is het onmogelijke om te draaien  tot het mogelijke en het vieren van de overgang van de winter naar de lente, als de bloemen beginnen te bloeien. "

FlowerbombDe originele Flowerbomb

Flowerbomb Bloom

2017

Topnoten: mandarijn, granaatappel
Hart: roos, jasmijn, fresia, vloeibare lucht
Basis: houtnoten

Het flaconontwerp laat een verlengde vorm van het origineel zien. Begin 2017 verkrijgbaar in 30, 50 en 100 ml Eau de Toilette.

via

Sanja Pekić

Sanja is sinds 2009 lid van het Fragranticateam als schrijver en ontwerper van artikelen over  parfumnieuws

.

 Vorige Nieuwe Geuren Volgende


Advertisement

Geef uw commentaar!

Wordt lid van deze online parfum community en je kunt je eigen beoordelingen toevoegen.

Advertisement

Advertisement

Nieuwe Parfums

Populaire merken en parfums: