Huisparfums ROSE BLANCHE en ROSE NOIRE geurkaarsen van Les Parfums de Rosine

ROSE BLANCHE en ROSE NOIRE geurkaarsen van Les Parfums de Rosine

12/31/16 00:12:52

door: Elena Knezhevich

Het franse huis Les Parfums de Rosine heeft de lancering van twee nieuwe rozen aangekondigd, Zwart en Wit (ROSE BLANCHE en ROSE NOIRE) in de vorm van geurkaarsen. De winter is een zeer geliefde tijd voor geparfumeerde produkten, vooral voor kaarsen waarmee een warme, geurige sfeer kan worden gecreëerd.

 

Rose Noire candle

De ROSE NOIRE kaars verspreidt intense, warme geuren die aromas van roze bessen en zwarte peper in gedachten brengen, op een houtachtige achtergrond van samensmeltend oudh- en sandelhout.

 

Rose Blanche candle

In de ROSE BLANCHE kaars staat zachtheid centraal. De harmonie is vooral bloemig met roos, jasmijn en pioen. De achtergond is eerder poederachtig, met heliotroop en tonkaboon.

Beiden zijn gemaakt van witte kaarswas maar de geurkaarsen ROSE BLANCHE en ROSE NOIRE zijn in een respectievelijk witte en zwarte houder gegoten die werden vervaardigd van mat glas en gedecoreerd met gouden illustraties.


Bron: Les Parfums de Rosine

Elena Knezhevich 

is, samen met Zoran Knezevic, in 2007 begonnen met Fragrantica.com. Ze doet het ontwerp en is hoofd-redakteur voor de website.

Elena is geboren in Rusland en studeerde slavische talen en literatuur in Moskou. Hierna heeft ze in Sarajevo en Belgrado gewoond, alvorens zich te vestigen in Californië. "Ik heb sinds mijn geboorte een nomadische levensstijl gehad, altijd weer veranderend van stad, huis of zelfs land. Ik vind het heerlijk om dit eilandje op het internet te hebben dat ik zelf gebouwd heb, en dat bereikbaar voor me is van waar ik ook ben, om me weer even thuis te voelen."Vorige Huisparfums


Advertisement

Geef uw commentaar!

Wordt lid van deze online parfum community en je kunt je eigen beoordelingen toevoegen.

Advertisement

Advertisement

Nieuwe Parfums

Populaire merken en parfums: