Nieuwe Geuren Dior: Homme Sport (2017)

Dior: Homme Sport (2017)

01/06/17 10:28:52

door: Sanja Pekic

ad for Dior Homme Sport

De eerste versie van de geur Dior Homme Sport kwam uit in 2008 als een frissere en explosievere editie van het origineel, Dior Homme. Een herformulering hiervan werd uitgebracht in 2012, onder dezelfde naam Dior Homme Sport, en deze versie was eleganter en poederachtiger. Dit jaar wordt ook die formulering vervangen met een nieuwe editie die in februari op de winkelschappen wordt verwacht. Dior Homme Sport is een herontdekking van zichzelf; een geur met een "stadse, verfijnde en sexy nonchalance"  die voortkwam uit het idee van een snelle en dynamische levensstijl.

Dior Homme Sport

Dior's in-house parfumeur Francois Demachy is de creatieve kracht achter alle edities van deze geur. In de nieuwste versie werden "extreme" vruchten,  "explosieve" noten, specerijen, kruiden en hout gebruikt, met in de top citrusakkoorden van citroen, bloedsinaasappel en grapefruit die de compositie zeer verfrissend openen.  Het kruidige hart bevat noten van roze peper en nootmuskaat, rustend op een houtachtige basis van sandelhout en vetiver.

fragrance notes
 

Dior Homme Sport bottle

Dior Homme Sport

2017

Topnoten: citroen, bloedsinaasappel, grapefruit
Hart: roze peper, nootmuskaat
Basis: vetiver, sandelhout

Ook de flacon werd gerenoveerd; het design kreeg een eleganter uiterlijk en de kleur van de vloeistof een zachtere tint. Als gezicht van de reclamecampagne werd wederom voor acteur Robert Pattinson gekozen en het motto van de geur is: "Life is a Playground."

bottle sizes of Dior Homme Sport

Dior Homme Sport zal verkrijgbaar zijn in 50, 75 en 125 ml Eau de Toilette.

Sanja Pekić

Sanja is sinds 2009 lid van het Fragranticateam als schrijver en ontwerper van artikelen over  parfumnieuwsVorige Nieuwe Geuren Volgende


Advertisement

Geef uw commentaar!

Wordt lid van deze online parfum community en je kunt je eigen beoordelingen toevoegen.

Advertisement

Advertisement

Nieuwe Parfums

Populaire merken en parfums: