Boeken

Het nieuwe boek: 'Fragrances of the World 2015' van Michael EdwardsHet nieuwe boek: 'Fragrances of the World 2015' van Michael Edwards

Boeken 02/27/15 11:31

Michael Edwards presenteert de 31ste editie van zijn boek  Fragrances of the World 2015 The Fragrance Bible ® en laat weten dat in 2014 er meer dan 1600 nieuwe parfums op de markt werden gebracht, die allemaal aan bod komen in de nieuwe, aangepaste editie van de "parfum bijbel." In de nieuwe uitvoering worden de oude parfumedities nog steeds behandeld, terwijl de nieuwe worden geclassificeerd. Hiermee wordt 30 jaar van Edwards' parfumbeschrijvingen comp... (meer)

Michael Edwards presenteert de 31ste editie van zijn boek: 'Fragrances of the World 2015, The Fragrance Bible' ®.

Mark Buxton: een uniek parfum genaamd AmsterdamMark Buxton: een uniek parfum genaamd Amsterdam

Boeken 11/17/14 21:49 (Een commentaar)

  Vandaag, 18 November, zal er een liefdadigheidsveiling worden gehouden in Amsterdam die verbonden is aan het nieuwe boek Famous City Amsterdam van de nederlandse fotograaf Marte Visser, tevens oprichtster van de non-profit Stichting Famous City Amsterdam . Alle opbrengsten van de verkoop van het boek zullen gaan naar het onderzoek  van  Dr. Jacco van Rheenen , verbonden aan het Hubrecht Insti... (meer)

Vandaag zal een liefdadigheidsveiling worden gehouden in Amsterdam. Een uniek parfum zal hier onderdeel van uitmaken.

"The Diary of a Nose: A Year in the life of a Parfumeur" van Jean Claude Ellena

Boeken 01/08/13 12:13

Een review van het boek "The Diary of a Nose" door parfumeur Jean Claude Ellena.

Advertisement

Nieuwe Parfums

Populaire merken en parfums: