Merken » B » Bloemig Groene « Groepen

Rosabotanica Balenciaga voor dames

Rosabotanica Balenciaga voor dames
Heb ik
Had ik
Wil ik
heerlijk
prettig
afkeer
winter
lente
zomer
herfst
dag
nacht
Totaal: 3
vrouwelijk 25- 25+
mannelijk 25- 25+

Heb ik: 1 Wil ik: 2

Video's
Rosabotanica Balenciaga voor dames Video's
Plaatjes
Rosabotanica Balenciaga voor dames Plaatjes Rosabotanica Balenciaga voor dames Plaatjes Rosabotanica Balenciaga voor dames Plaatjes

Rosabotanica van Balenciaga is een Bloemig Groene geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Rosabotanica werd uitgebracht in 2013. Topnoten zijn Hyacint, Vijgeblad en Petitgrain olie (stengels en blaadjes); hartnoten zijn Roos, Roze peper, Kardemom en Grapefruit; Basisnoten zijn Witte amber, Ceder, Vetiver, Patchouli en Houtachtige noten.

Olfactorische Piramide

Top Geurnoten
Hyacint Vijgeblad Petitgrain olie (stengels en blaadjes)

Midden Geurnoten
Roos Roze peper Kardemom Grapefruit

Basis Geurnoten
Witte amber Ceder Vetiver Patchouli Houtachtige noten

Belangrijkste geurnoten op basis van uw stemmen

Loading...

Duurzaamheid

sleep de cursor om te stemmen

Gebruikers stemmen
laag 0
 
zwak 0
 
middelmatig 0
 
houdt lang aan 1
 
zeer lang aanhoudend 0
 

Sillage

sleep de cursor om te stemmen

Gebruikers stemmen
zacht 0
 
middelmatig 1
 
zwaar 1
 
enorm 0
 

Meer over dit parfum in het engels / More in English language about Rosabotanica by Balenciaga.

Dit parfum doet me denken aan  

Rosabotanica Parfumbeoordelingen

pebbles
pebbles

Heb een proefmonster gekregen op mijn verzoek!
En wil hem heel graag aan de collectie toevoegen!

Jul
26
2014
DutchSniffer
DutchSniffer

Afgaand op de naam Rosa-botanica en een paar kritieken had ik er een hard hoofd in, maar neen.. dit is een geur die me erg bevalt. Niet te veel roos, maar een mooie groene geur die aards aandoet, waarschijnlijk door het vijgenblad. die mogelijk ook de reden is dat de een haar liefhebt en de ander haar haat (zie Womanity).

Een van de schrijfsters rook het overal in Parijs en wist niet wat het was, waarna Hermes Un Jardin en Mediterannee er het meeste op bleek te lijken.. tot ze uiteindelijk Rosabotanica zelf vond en een Eureka ervaring kreeg en de fles in haar armen mocht sluiten.
Zo poëtisch denk ik er niet over maar zal de sample met liefde opmaken!

Jun
13
2014
Cindyrella
Cindyrella

Na een veelbelovende opening met een lichtzoetige warme rozengeur met een vleugje groen, gaat Rosabotanica al snel over in een frisse maar tikkie scherpe groene roos.
Het warmere van de opening mis ik daarna zeer, en Rosabotanica ruikt dan enkel nog groen, rozig, een beetje zepig en weinig spannend.
Daarnaast zit er een scherpe geur in die mij stoort, die recht mijn sinussen in schiet en die ik ook vaak in Hermesgeuren tegenkom. Ik vermoed dat dat element transparantie wil scheppen, maar voor mij persoonlijk creëert het voornamelijk hoofdpijn.
Deze is helaas niet voor mij.

May
07
2014

Geef uw commentaar!

Wordt lid van deze online parfum community en u kunt uw eigen beoordelingen toevoegen.

Rosabotanica by Balenciaga 4.67 out of 5 based on 3 ratings and 3 user reviews

Deze pagina bevat informatie, beoordelingen, parfumcomposities, foto's, nieuwe advertenties, vintage posters en video's over Balenciaga Rosabotanica fragrance maar wij staan niet garant voor de nauwkeurigheid van de informatie. Als u meer informatie hebt over Balenciaga Rosabotanica, dan kan u dit toevoegen aan onze database door het toevoegen van een personal perfume review. Fragrantica heeft een uniek persoonlijk classificatiesysteem en u mag Rosabotanica classificeren op basis van Balenciaga. Klik de juiste optie aan op het classificatiegedeelte onder het parfum plaatje. Ook vindt u externe links naar websites/Internet winkels, maar Fragrantica heeft geen controle noch toegang tot deze links. Wij geven geen garanties, noch dragen wij verantwoordelijkheid over de inhoud van deze links en websites en over gevolgen van eventuele (financiele) transacties. Beoordelingen van Rosabotanica van Balenciaga geven de visie weer van deskundige auteurs maar staan los van Fragrantica's visies.

Coupon Code Fragrantica
Meer uit dezelfde groep Bloemig Groene
Serge Lutens Sa Majeste la Rose Comme des Garcons Comme des Garcons Series 1 Leaves: Calamus Yves Saint Laurent Rive Gauche Intense Chanel Les Exclusifs de Chanel Bel Respiro Fragonard Eau de Bonheur Berkeley Square White Muguet A Perfume Organic Green Guerlain Aqua Allegoria Bouquet Numero 1 Parfums 06130 Lentisque Skeem Lilac Dandelion Isabel Derroisne Mei Li Schiaparelli Shocking You

Populaire merken en parfums: